Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE Sjælland

Træterrasser er blevet meget populære inden for den seneste årrække, hvilket giver nye udfordringer for boligejere rundt om i hele landet.

Træterrasser på Sjælland

Træterrasser er blevet meget populære inden for den seneste årrække, hvilket giver nye udfordringer for boligejere rundt om i hele landet. Træterrasser skal behandles på en helt anden måde end normale fliseterrasser, og træterrasser kræver helt andre behandlingsformer.

Derfor har vi udviklet forskellige typer rensning af træterrasser i Sjælland, som bliver skræddersyet efter netop din træterrasse. Vi har stor erfaring inden for mange forskellige typer af træsorter anvendt til træterrasser.

Vi tilbyder rensning af træterrasse i Sjælland med stor omtanke for miljøet. Vi har specialiseret os i at have en bæredygtig profil, hvilket skinner igennem i vores arbejde fra start til slut.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

IMPRÆGNERING INKLUDERET

I rensning af træterrasser i Sjælland fjerner vi skånsomt og effektivt mos og alger fra træet. Derefter imprægnerer vi træet med en miljøvenlig imprægnering, som beskytter mod nye angreb fra alger.

Disse foranstaltninger er med til at forlænge træets levetid og bibeholder træets struktur. Efter vores behandling vil du opleve, hvordan det bliver lettere at vedligeholde træterrassen. Så kan du koncentrere dig om at nyde livet på terrassen i stedet for at bekymre dig om unødvendigt hårdt arbejde.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

IMPRÆGNERING INKLUDERET

Når du kontakter os, møder du et professionelt team, som brænder for deres erhverv. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på rensning af træterrasse i Sjælland.

Vi har i mange år haft en høj kundetilfredshed, hvilket du kan læse mere om her på siden. Vores kunder oplever, hvordan deres bolig ligefrem stiger i værdi efter en behandling af deres terrasser. Fremstår udendørsarealerne godt vedligeholdt påvirker det ofte helhedsindtrykket af boligen. Netop udendørsarealer er netop det, folk først udpeger, når de vurderer boligen.

Det kan derfor sagtens betale sig at gøre en investering i rensning af træterrassen på Sjælland. Vi tilbyder også facaderens og tagrensning, som også lever op til vores interne krav om miljøvenlighed og bæredygtighed. Vi har stor erfaring i planlægning og udførelse af større opgaver til virksomheder og erhverv.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en TRÆTERRASSERENS