Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE Skanderborg

Skanderborgs smukke sø, med udsigt til både solopgang- og nedgang, nydes helt perfekt fra én af de mange træterrasser på de omkringliggende matrikler.

Træterrasser i Skanderborg

En terrasse er en skøn facilitet at have i sit hjem, og en træterrasse har en helt særlig, både hyggelig og luksuriøs, stemning over sig. Vi er sikre på, at du ønsker lang og ukompliceret levetid for din træterrasse. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel og effektiv træterrasserens, så din terrasse både holder længere og ser bedre ud. Vi foretager træterrasserens overalt i Aarhus og omegn. Hvad end du bor i lejlighed i Aarhus C, og din træaltan er blevet beskidt, eller du bor i parcel- eller rækkehus i byer, som Højbjerg, Holme m.fl., så kan vi hjælpe dig.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

GØR DIN UDENDØRS UDSIGT LEVEDYGTIG MED EN TRÆTERRASSERENS

En by, som Skanderborg, ligger midt i naturskønne områder med bl.a. skove og søer. Dette er alt sammen fantastisk at have i sin hverdag til gåture m.m. – men det kan desværre også fremprovokere mos- og algevækst, bl.a. på din træterrasse.

Men med vores professionelle hjælp og gode udstyr, sørger vi for, at din træterrasse og udendørs udsigt får en makeover og forlænget sin levetid, så du igen kan nyde dens facilitet. Vi arbejder for, at du igen kan nyde livet udenfor på din matrikel – hvad end det er på flise- eller træterrasse eller noget helt tredje.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

KAJDIS ALGERENS I ALLE LANDSKABER I SKANDERBORG

Uanset landskabet du bor i i Skanderborg, kan vi hjælpe dig. Vi renser træterrasser ved parcel- og rækkehuse, byhuse, lejligheder og alle andre steder, hvor en træterrasse kan finde sted. Træterrassens omkringliggende landskab er heller aldrig et problem for kvaliteten og udførelsen af vores arbejde. Tæt bebyggelse, skove, søer, marker m.m. – vi rykker ud til alle boliger, hvor vi vil rense og imprægnere træterrasse, indtil de er både flotte og holdbare igen.

Det er vores fornemmeste opgave at udføre tilfredsstillende kundeservice og gode resultater til skarpe priser på en miljøvenlig måde. Kontakt os i dag, og lad os klare problemerne i Skanderborg for dig.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en TRÆTERRASSERENS