Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Ring på 40943871

Rensning af træterrasse Skanderborg

Skanderborgs smukke sø, med udsigt til både solopgang- og nedgang, nydes helt perfekt fra én af de mange træterrasser på de omkringliggende matrikler.

Skanderborgs smukke sø, med udsigt til både solopgang- og nedgang, nydes helt perfekt fra én af de mange træterrasser på de omkringliggende matrikler. Er du indehaver af én af disse, eller en træterrasse et helt andet sted, skal du være opmærksom på din terrasses udseende. En sådan træterrasse kan nemlig desværre hurtigt blive meget beskidt og glat pga. bl.a. alger og mos, der hurtigt spreder sig. Derfor kan du hurtigt få brug for professionel hjælp for at få din træterrasse tilbage til det, den engang var, da du fik den. Ønsker du at nyde stunderne på din træterrasse i Skanderborg igen? Så er vi klar til at hjælpe dig med vores træterrasserens.

Gør din udendørs udsigt levedygtig med en træterrasserens

En by, som Skanderborg, ligger midt i naturskønne områder med bl.a. skove og søer. Dette er alt sammen fantastisk at have i sin hverdag til gåture m.m. – men det kan desværre også fremprovokere mos- og algevækst, bl.a. på din træterrasse. Men med vores professionelle hjælp og gode udstyr, sørger vi for, at din træterrasse og udendørs udsigt får en makeover og forlænget sin levetid, så du igen kan nyde dens facilitet. Vi arbejder for, at du igen kan nyde livet udenfor på din matrikel – hvad end det er på flise- eller træterrasse eller noget helt tredje.

Kajdis Algerens i alle landskaber i Skanderborg

Uanset landskabet du bor i i Skanderborg, kan vi hjælpe dig. Vi renser træterrasser ved parcel- og rækkehuse, byhuse, lejligheder og alle andre steder, hvor en træterrasse kan finde sted. Træterrassens omkringliggende landskab er heller aldrig et problem for kvaliteten og udførelsen af vores arbejde. Tæt bebyggelse, skove, søer, marker m.m. – vi rykker ud til alle boliger, hvor vi vil rense og imprægnere træterrasse, indtil de er både flotte og holdbare igen. Det er vores fornemmeste opgave at udføre tilfredsstillende kundeservice og gode resultater til skarpe priser på en miljøvenlig måde. Kontakt os i dag, og lad os klare problemerne i Skanderborg for dig.

Fordele ved rensning og imprægnering

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

 

Få et uforpligtende tilbud

Bestil en algerens i dag, kontakt os på