Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

TAGRENSNING KØBENHAVN

Er dit tag medtaget af mos og alger? Mange husejere døjer med belægning på deres tage.

Tagrensning i København

Er dit tag medtaget af mos og alger? Mange husejere døjer med belægning på deres tage. Især ved tæt byggeri i København har alger optimale vækstmuligheder, da bygningerne ofte skygger for hinanden, og dermed skaber skyggezoner.

Her får algerne i efterårsperioden mulighed for at gro ned i taget, som kan ende med at give frostsprængninger, revner og sprækker. Dette kan du undgå med en professionel tagrensning i København, hvor vi effektivt renser dit tag for alger, mos og snavs og derefter imprægnerer det grundigt. Resultatet bliver et tag, som næsten fremstår som nyt.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg hvilken type rens du gerne vil have*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fordele ved tagrensning

Der er flere fordele ved en tagrensning i København. Først og fremmest kommer din bolig til at fremstå flot og præsentabel, samtidig med at du sparer penge i det lange løb, da taget holder længere. Dette medfører også, at din bolig vil blive lettere at sælge og sågar også stige i værdi. Vi arbejder altid med bæredygtige metoder, hvor vi skånsomt renser og imprægnerer dit tag med mindst mulig belastning for naturen.

Derudover tilbyder vi også fliserens og facaderens, som fuldender den visuelle fremtoning på din bolig eller virksomhed. Alt dette bliver udført med stor omtanke for miljøet. Vi bestræber os efter at have en bæredygtig profil i alt det arbejde vi udfører.

Vi tilbyder tagrensning i København til private og til virksomheder. Efter mange år i branchen har vi oparbejdet stor erfaring med forskellige typer tag på både privatboliger og industribygninger. Disse adskiller sig ofte ved at være i forskellige materialer og størrelser.

Derfor kan vi give dig et sagligt tilbud på en kvalitetsbetonet tagrensning. Som en del af vores arbejde giver vi et gratis tagtjek, som indebærer at vi kommer og undersøger dit tag og derudfra udarbejder et uforpligtende tilbud til netop dit behov. Vi er en serviceorienteret virksomhed, som lægger stor vægt på høj kundetilfredshed.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med tagrensning af alle slags overflader og arealer hos både private og virksomheder. Som sidegevinst ved en professionel tagrensning kan du hæve din ejendoms værdi.

Denne form for behandling forlænger tagets levetid og de fremstår velplejede i længere tid. Dette afspejler sig også i husets værdi, som oftest påvirkes af grimme udendørsarealer.

Derfor kan du hæve din boligs værdi ved at sikre taget et flot udseende og langvarig modstandsdygtighed.

Kontakt Kajdis Algerens og hør mere om tagrensning i København og vi skræddersyer et tilbud til netop dit behov.

Bestil en tagrensning i dag

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en tagrensning