Vi har +12 års erfaring i algerens

Vi bruger bæredygtige kvalitetsprodukter

Vi giver landsdækkende rådgivning og service

Se vores anmeldelser på Trustpilot

RENSNING AF TRÆTERRASSE Aarhus

En terrasse er en skøn facilitet at have i sit hjem, og en træterrasse har en helt særlig, både hyggelig og luksuriøs, stemning over sig.

Træterrasser i Aarhus

En terrasse er en skøn facilitet at have i sit hjem, og en træterrasse har en helt særlig, både hyggelig og luksuriøs, stemning over sig. Vi er sikre på, at du ønsker lang og ukompliceret levetid for din træterrasse. Derfor stiller vi os til rådighed med professionel og effektiv træterrasserens, så din terrasse både holder længere og ser bedre ud. Vi foretager træterrasserens overalt i Aarhus og omegn. Hvad end du bor i lejlighed i Aarhus C, og din træaltan er blevet beskidt, eller du bor i parcel- eller rækkehus i byer, som Højbjerg, Holme m.fl., så kan vi hjælpe dig.

DEN PROFESSIONELLE FREMGANGSMÅDE

Vores træterrasserens består af en yderst professionel fremgangsmåde, der kræver særlige produkter samt viden og erfaring om den opgave, det er at rense en træoverflade. Der er nemlig mange ting, der skal foretages under en træterrasserens – og disse ting skal hhv. udføres ordentligt og i korrekt rækkefølge med de rigtige produkter osv. Det er ikke bare sådan lige til.

Derfor sætter vi vores professionelle og erfarne team på opgaven, når du kontakter os omkring din træterrasse. Vi ønsker at give dig glæden ved at opholde dig på din terrasse tilbage og gøre den god, som ny.

Bliv ringet op

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

FORDELENE VED VORES TRÆTERRASSERENS ER MANGE

Fordelene ved at få foretaget en professionel træterrasserens er mange. Først og fremmest bliver træterrassen selvfølgelig renset fra mos og alger, der kan give et både plettet, beskidt og glat lag på din træterrasse, der højst sandsynligt mindsker din lyst til at opholde sig på den.

Efter vores grundige rensning, går vi ind og imprægnerer træet, så det er beskyttet mod fremtidige mos- og algeangreb. Resultatet af en træterrasserens, foretaget af os, er en renere, mere holdbar terrasse, hvor træets struktur vedligeholdes, og terrassen bliver lettere for dig at vedligeholde.

FORDELE VED RENSNING OG IMPRÆGNERING

  • Forlænger terrassens levetid
  • Bibeholder træets struktur
  • Gør træet lettere at vedligeholde
  • Gør træet afvisende over for smuds

KAJDIS ALGERENS HJÆLPER HELE AARHUS MED TRÆTERRASSERENS

Vi har ingen prioriteter, hvad angår din bopæl – vi vil gerne hjælpe alle. Derfor kommer vi ud og renser samt imprægnerer din træterrasse i Aarhus, uanset størrelse og type af træ. Vi synes, det er en skam, at gode, flotte træterrasser gemmes og glemmes at tages i brug pga. alger og mos, der overtager. Derfor indebærer vores træterrasserens både rens og imprægnering, så både udseende, holdbarhed og modstandsdygtighed forbedres, så du igen kan tage brug af din træterrasse, når du har lyst.

Kontakt os i dag, uanset om du bor I Aarhus eller en anden by, og få et tilbud med det samme – så finder vi en løsning, der passer til netop dig.

Bestil en TRÆTERRASSERENS

Kontakt os på telefon 40 94 38 71.

KONTAKT OS FOR en TRÆTERRASSERENS