Graffitirens Vejle, Kolding, Fredericia m.v.

Kajdis Algerens er din specialist i at fjerne graffiti. Vi har specialiseret os i afrensning og efterbehandling af stort set alle slags overflader.

Vi behandler med professionelt udstyr og eliminerende væske eller skum, som fjerner graffiti, snavs og alle skadelige stoffer. Dernæst udfører vi en miljørigtig rensning og imprægnering, som styrker overfladen.

Det er klogt at fjerne graffiti hurtigt

Det er klogt, at få fjernet graffitien relativt hurtigt. Vi ser nemlig ofte, at graffiti, når det bliver siddende, signalerer, at her er det ok at male. Dette medfører, at der kommer mere graffiti og dermed en større regning.

Fjernelse af graffiti kræver en fagmand

Vi fjerner graffiti med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat. Går du f.eks. selv i gang med en højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og i de fleste tilfælde risikerer du at beskadige eller ødelægge overfladen.

Vi tilbyder landsdækkende service

Kontakt os i dag på 40 94 38 71 og få et uforpligtende tilbud på professionel graffitirens. Vi dækker Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Kontakt os, og få fjernet graffiti

Kontakt os på 40 94 38 71, og få et uforpligtende tilbud på professionel rensning af din træterrasse. Vi dækker Vejle, Fredericia, Kolding og resten af landet.

Vi kan også rense dit

Kajdis Algerens – Naturlige, miljøvenlige, bæredygtige løsninger

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på