Tagrensning Vejle, Fredericia, Kolding m.v.

Trænger dit hus også til en tagrensning? Når vi renser taget på din bolig, virksomhed, carport, sommerhus osv., er det ikke kun en æstetisk fordel. Faktisk er tagrensning en økonomisk investering.

Når du er god til at vedligeholde din bygnings tag, er der større chance for at bygningens værdi ikke falder. Taget holder længere, når det ikke nedbrydes af nedgroede alger, der giver revner og sprækker ved frostsprængninger.

Hvis du går i salgstanker, er det en stor fordel at taget fremstår nyt og flot. Det er med til at danne et helhedsindtryk af en flot og sund bygning, derfor vil du kunne få mere for din bygning og du vil lettere kunne sælge din bolig eller industribygning.

Fordele ved tagrensning

  • Din bolig ser repræsentativ og indbydende ud
  • Din bolig stiger i pris, når taget ser nyt og flot ud
  • Du får et sundt og behageligt indeklima (via et tæt tag)
  • Du skåner miljøet, ved at vedligeholde frem for at udskifte
  • Du sparer penge i det lange løb, da taget holder længere

Høj kundetilfredshed – ingen reklamationer

Vi er en serviceorienteret virksomhed, som lægger vægt på, at hver eneste kunde skal være fuldt ud tilfreds efter en behandling hos os. Derfor har vi en høj kundetilfredshed og har ikke haft en eneste reklamation i vores tid som virksomhed.

Vores værdier:

  • Meget hjælpsomme
  • Serviceorienterede
  • Er landets bedste – og har passion for arbejdet


Kajdis Algerens – din grundige fagmand

Steffen Kajdi har i en årrække som tømrer udført mange småreparationer og med egne øjne set, hvad udfaldet bliver, når vi ikke vedligeholder vores byggematerialer. Det medfører et stort ressourcespild.

Inspirationen til at opbygge Kajdis Algerens bunder i Steffen Kajdis alternative syn på spild og udsmidning af ellers gode materialer.

Han har altid været træt af udsmidning af tagsten, fliser og andre belægningsmaterialer. Materialer, som kan komme til at se flotte og nye ud, lige så snart de renses og behandles med det korrekte udstyr og den rette service.

Hvordan foregår en rensning af taget?

Ved selve rensningen fjerner vi alger, mos og snavs nænsomt, men effektivt. Vi renser dit tag i dybden, så det stort set ser ud som nyt. Du vil blive overrasket over resultatet.

Efter tagrensningen imprægnerer vi dit tag grundigt, så det er beskyttet mod gendannelser, frostsprængninger og fremstår pænt i mange år fremover. Alle vil gerne have et flot tag, der ser lige så indbydende og repræsentativt ud, som da de byggede eller købte det.

Hvis du overvejer en tagrensning, kommer vi gerne ud og giver et gratis tagtjek. Vi kan også rense dine fliser eller din facade.

Ring nu på 40 94 38 71, og få et uforpligtende tilbud på tagrensning. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kajdis Algerens – 100 % miljørigtig og bæredygtig tagrens!

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder.

Vi sætter høje krav til den faglige standard

“Vi havde næsten ikke håbet på, det kunne blive så flot, men det er bare LIGE i skabet.
Det er SÅ flot! Så tusind tak! Vi ringer efter dig igen!”
– 
Janni Christensen og Karsten Ree.

Se flere kundeudtalelser her eller se videoen øverst på siden.

Bestil en algerens i dag, kontakt os på